Friday, June 26, 2009

Weigh in day - 26 June 2009


Salam..

Today is weigh in day...

As usual kindly give me ur result b4 midnite... :)

all the best ok...

Bukit Merah Laketown Resort for the Winner.. yeehaaa...



p/s : im happy for everybody..

10 comments:

Zulaikha said...

sapelaaa yg bertuah ituww...

gebu's fairy tales said...

kita tunggu dan lihat..
yg pastinya..daku tidak betuah huhuhuh

dewicintadunia said...

penganjur...mls nak email dah...pls check blog untuk update minggu ni ye..tks..

YoOsH said...

how to join this tbl?
boleh bgtau tak??
syaila_6044@yahoo.com

Zulaikha said...

ooiii dewicintadunia...
kamu tak kesian ke kat penganjur?
dah laa dia organize sorg2..
byk plak sponsor hadiah n contest ni gune duit sendiri...
carik sponsor lagi...

kamu plak nak malas email?
haishh kamuu ini...

dewicintadunia said...

ika..bukan mls yg sebenarnya mls..tak sempat..sbb busy dgn Minggu Aluan Pelajar yesterday..balik rumah dah flat..tp sbb belum hantar keputusan, hantar by link je lah..
takperla..kalau penganjur blm check, kejap lagi sy email..

ezza erisa said...

bukan susah sgt pun nak attach one jpeg file..and click sendto organiser. within a few second pun dah siap.

parahla kalu dia nak check satu2..imagine ada 20++ constestants semua malas hantar..suruh check blog je...adoi la....if this simple thing pun lazy..how about big things? nobody forcing you to enter this competition right? so blame no body on your excuses. kita yang lain pun bukan duk melepek dpn pc update blog je..we do have job. :)

just my 1cent opinion tak laku.

Sobby said...

rasanya takde sape yg menang ni.. sbb takde sape pun yg lost more than 6% kalo ikot syarat yang ditetapkan. Paling dkt pun Lily with percentage of 5.75%..

Nampak gayanya, hadiah ni takde sape menang la sis.. Kene simpan untuk next next round sampai la ada org yg reach 6% dan menepati syarat2..

The Biggest Loser Team said...

ika, dcd and ezza : im ok dearie.. salu pun dcd anta email cuma maybe kali ni dia betul2 bz.. akak memahami bila adik2 akak sibuk..hhehe..dah dah rilex..be cool..

sobby : nampak gayanya camtu la.. hadiah kena carry forward ke next round tapi next round ni lain challenge dia so lain hadiah.. utk BUkit merah ni kita postpone utk challenge lain ok..

The Biggest Loser Team said...

yoosh : thanx sudi singgah blog ni... macam ika bgtau b4 ni.. contest ni dah lama start dah..so kalau nak join agak terlewat.. but no worries..insyallah panjang umur murah rezeki bulan 11 ada balik eh..lepas 1 season ni habis maybe sambung balik..maybe la.. :P