Monday, June 8, 2009

TBL - 1st weigh in result

Salam,

thanx to all contestant yg dah bg latest weight. Ada few contestant yg tak sempat bg spt zel dan nita yg kini berada di kampung. its ok.. saya amat memahami. Musim cuti sekolah n org kawen ni mmg ramai yg balik kampung.
Maaf sebab lambat update blog, saya sendiri pun bz weekend ni ngan wedding sedara dan line internet yg agak sengal taktau la pasal apa.. disini saya cuma nak share latest chart for 1st week weigh in. Ingin diingatkan buat semua contestant.. kita akan adakan timbang setiap hari jumaat eh, so our next weigh in will be on dis coming friday 12/6/09. For dis week akan diadakan satu challenge for all contestant.. will update bout it soon. ;p

spt yg anda semua lihat diatas.. pic latest berat contestant2 semua. ada yg naik dan ada yg turun tapi kebanyakannanya turun...alhamdulillah. keep it up ok.. yg naik berat tu akan dikenakan denda RM5 sorang.. sorry eh..tp denda tetap denda.. hehe yg kaler pink tu merupakan target berat contestant , 2nd column berat last week and 3rd column tu latest berat as at 5th June. To those yg sy highlight biru tu hutang berat latest anda ngan saya..hehe..nati bg saya asap eh..
i will try my best to update tbl blog daily. take care all..


P/s : congrats to those yg dah lose weight and keep on dieting bg yg gain weight tu.. :)

2 comments:

Zulaikha said...

aitt???
kenape ika lak?
bukan kak reen pun turun 2 kilo gak ke??
kak kaseh kire camne tuu?

The Biggest Loser Team said...

ika : akak kira based on weight loss percentage. Nati ika refer kat weight loss chart nati.