Monday, June 22, 2009

3rd Week Biggest Loser

Salam..



Our biggest loser for this week.....is



MIMI

with % of weight loss - 4.25%


Congrats to mimi.. to win our TBL water challenge u need to maintain ur result n try to lose more ok dear.. :) ada 5 more days to go...

Utk minggu ni.. kita berada didlm minggu water challenge so saya expect ramai yg turun berat eh sebab challenge ini merupakan salah satu challenge yg berjaya mengurangkan berat iaitu % weight loss paling tinggi di US (TBL challenge version US blogger jgk) so sepatutnya kita pun akan berjaya menurunkan berat paling byk minggu ni.. (kita ada masa sehingga jumaat ini)
so mari pulun ramai2...

utk poco2, pillowww...and mimi of coz.. ur % dah reach 3% and above.. so try to maintain n lose more ok.. Bukit Merah Laketown Resort is waiting.... and to others also.. dont ever give up.. nothing is impossible.. who knows u might win the challenge... :)


p/s : never ever stop drinking water...more water.....burppp!! kenyang air.. :P

9 comments:

Cik_Nomi said...

mimi ni mey mey kah??

The Biggest Loser Team said...

nomi : ha ah dear.. meymey la tu..:)

Mey Mey said...

peace :P

POSH76 said...

congrate meymey..keep it up tau

Mey Mey said...

insyaallah..tp cm susah skit..
balik kg mak asyik sua durian..
hehe..

gebu's fairy tales said...

tahniah pada juara minggu ini..muahh

nur fatihah said...

salam,ala ruginyer br terjumpa blog yg best nih...camner nk join the club ni?mcm best jer...bersemangat sket nk diet klu ada geng...tyha..email:nfb89@yahoo.com

The Biggest Loser Team said...

tyha : actually team TBL ni dah kat sebulan start.. n berlangsung selama 4 bln.. ada 3 bln je lagi ni.. masih nak joinker? tapi tyha dah rugi sebulan tau.. sebab member2 yg lain dah start dah.. if still interested email akak, di mydreamweight@yahoo.com , tp jgn lupa baca terms n condition dulu eh.. :)

ezza erisa said...

tak boleh amik water challenge sebab memang tiap2 hari minum 3liter :)

tapi skrg 3 hari ni tak cukup la pasal nya puasa..puasa kalu dpat 1liter pun dah cukup bagus..kekeke