Wednesday, June 3, 2009

Official Contest Weight Loss Chart


Salam,

Disini saya ingin berkongsi dengan contestant semua our OFFICIAL CONTEST WEIGHT LOSS CHART.

Every week saya akan update berat anda semua dan postkan pada chart ni jadi anda bolehlah view sendiri dan tgk perkembangan berat badan anda.. samada anda berpuas hati ataupun tidak ;) ...

Saya assumed berat yg anda bagi adalah berat muktamad n latest yer..namo tipu2 eh.. kita bertanding ni utk sihat dan bergembira bersama rakan2...dan insyaALLAH kita nak tgk transformasi masing2 by end of the contest nati.

okeh now i would like to invite u all to view our official contest weight loss chart TBL 2009 :)

CHECK YOUR PROGRESS HERE!




Kalau ada apa2 nak ammend please tell me okay.. saya akan letak weight chart ni kat sebelah blog ni nati so senang u all nak click2 :).. utk weigh in seterusnya.. iaitu pada 5 June nati..so bersedia eh.. insyallah minggu depan kita akan mulakan diet challenge eh sebab minggu ni agak bz dgn registration n tak sempat nak update...

utk semua..i wish u all the very best of luck!..


p/s: sorry kalau lambat update, kt ofis takleh nak online ler.. network prob..sgt tension, anyway saya akan cuba update mlm2.. like tonite...hehe.

1 comments:

my heart said...

best nyer ada program ni...sayang nyer sy terlewat tahu...
gudluck yer... :)