Monday, June 22, 2009

TBL - 3rd weigh in result

Salam,

Cakk.. sorry diatas kelewatan mengupdate blog.. saya sgt sibuk weekend ni dgn kenduri kendara org kawen.. so harinih je yg sempat nak update.. anyway thanx to those yg dah antar result eh..
Minggu ni adalah minggu ke 3 kita sama2 bertungkus lumus utk mencapai misi transformasi. Kejap je masa berlalu kan.. pejam celik dah 3 minggu.. bg yg turun hilang berat tu syukur alhamdullilah, yg kejap turun kejap naik macam saya ni.. alahai.. sgt kerugian masa...tapi takper.... ada lagi 3 bulan.. heheh.. :P

ok jom kita tgk result minggu ni..


Tahniah buat yg dah turun byk, dan bg mereka yg naik berat.. tkaper..teruskan usaha.. jgn putus asa ok.. nak sihat dan cantik mmg susah.



p/s : kejap je dah 3 minggu...

2 comments:

POSH76 said...

geng takde pemenang for this week ka...

The Biggest Loser Team said...

Posh : ada babe..dah letak dalam next entry.. tapi takde hadiah je.. hadiah utk dis coming weigh in..26/6/09 nati.. water challenge.