Monday, June 15, 2009

2nd week Biggest Loser

Salam

After fully updating the results, i am proudly announced our Biggest Loser for 2nd week..



ZULAIKHA

with percentage of weight loss - 3.85%


once again.. congratulations to IKA, u did well dear :)


Also congrats to other contestant for doing great last week. Keep it up!



p/s: Ika nati akak post ur gift ok. Address yg ika bg tu betul kan? :)

2 comments:

Mimi Sharif said...

TBL Team,
Saya suka sgt tgk progress korang...
Saya pun begitu bersemangat nak kurus... Saya berpakat dgn kawan2 sy, kami pun nak buat TBL gak, tp antara kitaorg je la...
Maka, saya memohon kebenaran nak ceduk skit T&C yg TBL team dah buat...
Sy olah ikut kesesuaian saya & rakan2 sbb kitaorg pun syok2 jer...
Boleh ker?

The Biggest Loser Team said...

Mimi : buleh aje guna T&C tu.. takper sharing is caring kan.. kita semua ada misi yg sama..all the best to u all eh.. :) kalau ada masa nati support2 la geng TBL eh..