Friday, June 12, 2009

2nd week Weigh in - 12/6/09


Salam..
(Edited version) - saya mendapat komen membina dari bloggers lain iaitu Theta Max Enterprise mengatakan saya hanya perlu terima weigh in results pada hari jumaat only.. dan tidak ada option sampai hari ahad.. sebab utk mengelakkan contestant cheating.. yaaa saya setuju. so hasilnya..anda kenalah bg saya atleast by midnite malam ni.. kalau lewat dari mlm ni kira saya tak consider winning prize utk mnggu ni tapi result anda still saya rekod utk final.. ok kan camni.. anyway thanx to Theta for the thoughts..

p/s : naper delete entry tadi..haiyaa... :P


tibalah hari yg ditunggu2..haha.. weigh in day la apa lagi kan...


so dah ready ngan berat baru anda minggu ni?


jgn lupa email saya eh.. ur latest weight berserta gamba weighing scale...


if possible hantar secepat mungkin eh , kalau tak sempat nak email atleast timbang berat anda pada hari jumaat jugak..then paling lewat buleh email saya hari ahad.. kalau ikutkan rules paling lewat friday midnite kan tapi kali ni saya baik hati.. paling lewat u all bleh email hari ahad.. tapi berat still kena timbang hari jumaat ok..:)


hopefully minggu ni everybody loss weight..




p/s : siapalah agaknya Biggest loser minggu ni?

3 comments:

Theta Max Enterprise said...
This comment has been removed by the author.
Theta Max Enterprise said...

sorri..hehe..anyway im just a person that been following this blog.interesting apa yang dianjurkan ni..good job.just dari pandangan saya, setiap jumaat peserta perlu submit weight, those yang lmbt submit, no longer entitle to win weekly prize..baru fair to those yg hantar tepat pada waktu.then final week nanti untuk tentukan grand final winner, submit timbangan week akhir then recalculate, berat initial masa mula2 masuk TBL minus berat akhir berapa, then get the percentage.dengan cara tu, lebih accurate to determine siapa lose paling banyak.just my opinion la. =)

akuMESTIkurus said...

Dear Kaseh..I am on a trip to JB. Will send u my weigh in result immediately after I am back in Pahang on Sunday. Ok? Sorry for the inconvenience.