Tuesday, June 9, 2009

TBL - Open registration

Salam

sebenarnya sy cuma nak bgtau yg saya akan bukak registration utk TBL contest ni lagi sekali tapi tarikh tutupnya malam esok (RABU - 10/6/09)sebab ramai yg email sy bertanyakan bleh join lagi ke tak n saya tak smpai hati pulak nak kata takleh..pd awalnya saya mmg tak amek dah contestant baru tapi makin ramai pulak yg bertanya so saya pun open la balik...

tapi yg baru nak join akan rugi seminggu la...sebab utk final weigh in saya akan kira dari 1st week punya weigh in...so up to u guys samada nak join ke tak saya open sampai malam esok eh.. lepas dari malam esok then kena tunggu lagi 4 bulan baru akan ada contest lagi.. tu pun kalau pjg umur n murah rezeki..

oklah ..sampai sini je dulu... sapa2 berminat email saya eh berserta detail dan gamba anda serta berat latest.... dan even anda dah bg berat anda...Friday ni tetap kena timbang utk 2nd week weigh in.. :)

i assumed u guys dah baca terms n condition dia kan.. :)

ok if interested then email me eh..latest by tomorrow nite (rabu 10/6/09) at :

mydreamweight@yahoo.com



p/s: Cant wait to see the transformations!

2 comments:

kAkYaNg said...

bagus bagus. the more the merrier!!

misZ aLwayZ inVisibLe said...

alamak, i br terjumpa blog nih.. sedeynye, lambat sgt dah.. kalau x, boleh join u guys =(