Monday, June 21, 2010

TBL2 - 2nd Weigh In

Salam...

So sorry for the delay.. Cuti sekolah ni byk sgt agenda.. cuti2 malaysia ..

anyway ni baru nak update 2nd weigh in result (11/6/10)



Ermm.. baru 2nd weigh in ni.. tapi ramai yg dah naik berat... ramai kena denda ni.. eheks..
cuti sekolah..ramai balik kampung..so agenda makan2 sure meriah kan.. makan2 jugak syg..diet jgn lupa..

Tahniah lagi sekali buat Yusairie (UCHI)

Total loss for this week 3.4kg
% of weight loss - 3.82%

Congrats Dear...


nati bolehlah share tips dgn kawan2 yg lain eh..

as promised.. ada gift for u.. nati sms akak ur address eh.. :)


okay..memandangkan supposed 3rd weigh in (18.6.10) aritu akak tak amek result u all so our next weigh in will be on this coming thursday (24/6/10)..

24 june ni birthday akak...so the biggest loser for this week akan menerima RM50 from me.. :)
tapi result hendaklah sampai pada akak on 24th tau ..meaning b4 tgh mlm ler.. hantar 25hb tak dapat hadiah.. :P


till then happy dieting..



p/s: utk mereka2 yg kena denda tu.. jgn bank in duit denda pada akak eik..tunggu sampai final baru bankin ..maybe duit denda yg terkumpul tu akan diberi pada 2nd or 3rd place winner.. insyaALLAH...

4 comments:

Diana MDP said...

hehe lama tunggu akak update, wah cayalah cikgu uci,dah sama berat dgn D ni..dah jadi my close competitor in TBL Malaysian Bloggers ni..then D have to work hard to challenge u ni..
happy dieting & Workout!

Cikgu Ucie said...

em...tahniah buat yang berjaya mengekalkan penurunan dan yang naik, kuat kan usaha anda,i think i'll try my best to be the next biggest loser.
peace ^_^

noradzlina.kamdani said...

hu hu hu kene denda...tahniah cikgu uchi..teruskan usaha anda

noradzlina.kamdani said...

ada award utk akk