Wednesday, June 2, 2010

TBL 2 - 1st weigh In

Salam Semua contestant

1st of all, mintak maaf sebab lambat update, masalah kesihatan yg tak dapat dielakkan.
Anyway thanks pada semua contestant yg dah bg result utk weigh in yg pertama ni,
Untuk pengetahuan semua hanya 7 contestant je utk TBL season ke 2 ini alhamdulillah masih ada yg nak join sama2 turunkan berat badan..

ok disini saya sertakan keputusan 1st weigh in TBL season 2 ni :


Biggest Loser utk 1st weigh in ialah :

YUSAIRIE

weight loss percentage : 3.47%

congratulations!


Hopefully yg lain jgn putus asa yer... tidak ada yg naik berat , alhamdulillah. Cuba lagi next weigh in ya. :) dan saya belum berkesempatan nak buat challenge lagi..insyaALLAH ada masa nati kita buat challenge .. so takat ni..just elakkan naik berat je ..dan turunkan lagi berat anda..

Utk yusairie, minggu ni takde hadiah eh dik..

insyaALLAH next weigh in ada something utk u all :) so lose more weight !!

Jumpa lagi next update..

5 comments:

D.I.Y.A.N.A said...

akhirnya....congrats yusairie..camne leh turun sampai 4kg per week tu? camni,saya kena naikkan azam nie..hihii

-Diey-

Diana MDP said...

Salam,tq fr updates kak kaseh, lama tggu ni..hehehe, wahhh congrats to yusairie, ada blog dia tak kak kaseh? how we wan to connect with others contestant ni? leh share tips2..tq

cikgu uci said...

Salam semua..hai..ALHAMDULILLAH. saya dapat turunkan jugak berat badan.Buat kak kaseh..takpe..xde hadiah pon xkpe..yang penting kak kaseh still contact dgn semua contestant.....untuk diyana dan dianaMDP sila klik blog saya yang sunyi sepi dan x cantik serta blog yang sangat ringkas(takde sapa pon jengok..hehe).(maybe saya x kreatif kot..hehe)
http://wucie.blogspot.com

syida said...

Salam semua geng TBL

Tahniah Yusarie....ni jealous nie....kena work out harder...tapi kan after 2 weeks (1 week kenduri kat kg, byk sungguh kendurinya)
berat badan naik 100 grm...tu nasib baik masih di kawal tapi dah kena denda ....huhuhuhu

Will work hard this week...
Ni idah punya blog :

http://mylife-syida.blogspot.com/

mama3A's said...

seronok nya tgk semua bersemangat kat sini... tahniah untuk semua peserta... saya nak tumpang amik semangat gak.. hehehe