Monday, April 19, 2010

THE BIGGEST LOSER CONTEST - SEASON 2


Salam

sorry lama tak update pasal TBL ni.. being busy sesangat lately ni.. tak sangka ramai yg nak join TBL season 2. Dan rasanya dah tiba masa kita on balik TBL contest ni sebab saya pun dah naik berat balik...sangat tension woo... so dengan ini saya mengumumkan..

TBL SEASON 2 OPEN FOR REGISTRATION!!

Insyallah kalau takda aral melintang kita akan start pada 1st May 2010.

Jadi anda bolehla register dengan menghantar email butiran peribadi anda ke email dibawah :

tblseason2@yahoo.com

Syarat2 penyertaan akan saya update kemudian yer.. lebih kurang macam TBL season 1 tapi kali ni pembayaran akan dikenakan. So kalau anda tak kisah nak kuar duit bolehla register nama yer..

terima kasih.

8 comments:

DEEYA said...

I've send my registration details... owh yeah!

cik zana said...

yeay.. finally.. kali ni cnfrm me nk join.. will send the details jap lagi.. ;-)

Ibu Mifzal Arsyad said...

sy dah send dah..hehe..

joegrimjow said...

hakhak
yg dah turun camne?
hehe

loss 12 kg in 3 month
;)
ask me how

shUhashUhi said...

contest nieh just mas0k cen2 je ke kak?? means,xde cam kena bkumpul ape2 ea??dah last day baru kena jumpa ke ade kelas die ke..cam ne ea kak..

cik zana said...

joe: mcm familiar je ngan ayat tagline you tu?? ehe..

AdyShaRiz said...

akak nak join..

dh antar email...

AdyShaRiz said...

akak Nak Join.. dah send email pon..