Monday, October 11, 2010

Congratulations

salam semua contestant n viewers


Tbl season 2 dah pun berakhir, tahniah kak kaseh ucapkan pada pemenang.. n for ur information TBL season 3 telah pun bermula tapi kali ni diorganize oleh Ika, so nati rajin2 la jenguk blog Ika eh..

ok now akak cuma nak inform, pemenang pertama iaitu Uchi akan menerima cash dari akak hasil dari kutipan registration fee RM350 plus RM50 from akak..so total RM400 for u uchi..and utk pememang no 2 & 3 also ada gift gak.. so sila rujuk dibawah eh..

anda semua sudah maklum ada yg kena denda kan..so denda kena bayar eh syg..jgn wat2 lupa.. please refer jadual yg ika dah bg kat entry sebelum ni..cuma kak kaseh nak add few things..

utk hadiah no 2 & 3 iaitu diey & ina akan menerima hadiah hasil dari kutipan denda..
iaitu 55% & 45% respectively..

total Denda yg berjaya dikumpul adalah RM155 so:

DIEY - RM 85 - minus own RM 35, Balance collect from ( Idah & ibu mifzal)

and

INA - RM 70 - minus own RM 25, Balance collect from (Apple Pie, Diana MDP & Uchi )


ok akak dah letak nama2 yg kena denda tu sila contact pemenang utk acct no masing2.. so korang masukkan duit kat acct mereka, jgn masukkan kat acct akak yer.. :)

cth INA suppose dapat RM70 minus own denda RM25, so u will get RM 30 (Apple Pie), RM10 (Diana MDP) & RM 5 (Uchi), sendiri punya duit takyah kuar..

sama gak ngan diey, minus own denda RM35, u will receive RM25 (Idah), RM25 (IbuMifzal)

jadiklah kan.. :) so nati u all contact la pemenang sendiri utk acct no eh..bayar denda tu eh jgn tak bayar..bukan byk sgt pun :)

utk uchi nati akak akan contact uchi utk acct no..

anyway terima kasih kerana sudi join dan ampun maaf dengan segala kekurangan sepanjang contest ni berjalan..

5 comments:

Cikgu Ucie said...

Salam kak kaseh...Dah lama saya x jenguk blog nie..^^.. thank u very much..xkpe2..sy tak kecil hati pon x meriah..apapon thanks a lot anjurkan TBL ni..

noradzlina.kamdani said...

la...ingat ari tu kn akk ckp hadiah utk no 1 n 2...ni sy yg no 3 pun dpt...hu hu hu terharunye...

applepie said...

kak, ble x bg saya email ina..

Ibu Mifzal Arsyad said...

mcm mana nak byr denda tuh? x dpt contact diey..lama dah tunggu ni..

Kehelan said...

Salam

macamana nak join contest ni?

terima kasih