Friday, June 12, 2009

1st Give away prize!

Produk Hebat untuk Kempiskan Perut/Rampingkan Pinggang dengan sauna effect- Waist Trimmer

Descriptions :

1) Designed to burn excess fat for waistline reduction
2) Made of quality Neoprene with Far Infrared Ray for inner side of the belt
3) Helps retain body heat and increase perspiration as to create sauna effect
4) Feel the "Burning" effect when using this product
5) Four adjustable measurements from 56cm - 96cm as shown in the picture below
6) Suitable for both man and lady who dream for slim and firm waistline

Testimoni

1) Posted: Fri Nov 23, 2007 11:43 am by jmarc25

riss..
nak kongsi skit...
hari tu beli WT kat riss, dah pakai 2 hari..

memang berkesan! perut dah kurang seinci... hubby pun sibuk tolong ukur.. tak percaya lah tu!
sy pakai malam je, start pkl 8, sekali dengan losyen.. takde lah berpeluh sangat, tapi memang terasa macam panas2 suam.. semalam pakai terasa longgar plak, tapi tak berani tukar 2nd zip lagi, takut rosak plak.. tunggu lah minggu depan, kalau kurang lagi boleh tukar zip kedua plak..

suka sangat!! harap berterusan lah hendaknya.. nanti boleh pakai balik kebaya yg lama tersorok dalam almari tu!

2) Posted: Fri Jan 04, 2008 11:16 am by chie_0609

kak riss,
mmg best la waist trimmer tu... sy pakai zip yg kedua tu... pergh mmg sedap rase... takat ni pakai ms tidur mlm.... dah 2 mlm.. ri ni br nak try pakai siang lak.... tp mmg bes.... sesape yg ragu2 tu bleh ah beli, mmg besh

3) Posted: Sat Apr 05, 2008 4:24 pm by tsm1717

riss,
lupa la nak bg testi..ingat tak lg sy yg beli Waist Trimmer,kalau tak salah dah sebulan lebih kot..
pakai WT tu memang selesa,tak gatal even berpeluh.1st time pakai nak zip tak sampai sebab pinggang ngam2, 37 inch.kene pakai sambil tido br blh zip.
lepas 3 minggu pakai pinggang dh turun 2 inch,sekarng ni tinggal 35 inch.dah pakai 2nd step(2nd zip)
yang bestnya..kalau pakai WT ni BAB lancar.sebab sy mmg ada masalah BAB sblm ni.
Tapi itu la..sy ni pakai main2 ..on ..off..mkn pun tak pantang..kalao btul2 disiplin maybe lg berkesan kot..
Thanks ya riss...
*BAB = buang air besar

4) Posted: 21st January 2009, 02:33 AM oleh minahK


Hi riss,

My boss nak order waist trimmer.. ada lagi tak? Dia tegur I nampak kurus dah.. so I bagitau la rahsia dah 4 bulan I pakai waist trimmer, diet + exercise and berat I dah turun 9kg. Waist trimmer byk membantu I daripada menahan rasa lapar.. so daripada situ memang i jadi kurang makan...

So ada stok lagi tak? kalau ada nanti I bank in ke akaun you yer..

Thanks

------------------------------------------------------------------------------------------
Salam....


Heheh dah baca testimoni diatas kan.. besh kan product ni.. yeah bebeh.. this is for those yg dapat highest weight loss %. :) THE BIGGEST LOSER for this week ler..

Told ya..!! i might give away prizes for this week biggest loser kan.. so this is it.. hope u all will love it like i do... product yg boleh bantu anda semua mempercepatkan proses losing weight ni..
Mmg sengaja taknak bgtau awal2 ttg prize ni sebab bg surprise sikit.. lagipun baru je confirm purchase this item..

Yes! i bought it online just for TBL contestant only..walaupun takdela mahal sgt but it is a special gift from me...and to the biggest loser atleast worth it kan hilang berat n dapat hadiah..hehe tapi if anybody yg interested nak beli bleh email eh, nati i bg contact no person yg jual item ni..

SAPA AGAKNYA YG LUCKY PADA MINGGU INI EH? KITA TUNGGU DAN LIHAT!


p/s: Prize utk weekly Biggest Loser hanya akan diberikan secara rawak. Meaning bkn every week akan dapat hadiah.. but i'll try my best.. tp dalam sebulan tu 2-3 hadiah pasti ada! dun worry..:)

0 comments: